Asiakaskokemuksia

Aikaa ja elämää kestäviä asiakas­kokemuksia

Lännen-Laatupinnan ammattilaiset ovat monien kokemusvuosiensa aikana tehneet satoja asiakkaita onnelliseksi monipuolisilla remontti- ja kattotöillä.

 

Omakotitalon rapistunut tiilikatto uuteen uskoon

Lännen-Laatupinta toteutti nakkilalaiseen omakotitalon tiilikaton pinnoituksen, jossa katto korjattiin, puhdistettiin ja pinnoitettiin kuluneesta ruskeasta kirkkaanpunaiseksi kodin supersuojaksi.

"Olemme kiitollisia nopeasta ja tehokkaasta toiminnasta. Kotimme urakka sujui erinomaisesti alusta loppuun. Työn lopputulos on itse asiassa niin hyvä, että katon voisi ajatella olevan uusi.

Ennen sopimuksen tekemistä Lännen-Laatupinta teki asiallisen arviointikäynnin ja kuntokartoituksen, minkä jälkeen saimme runsaasti tietoa urakan tulevasta kulusta ja erittelyn, mitä palveluun kuuluu. Arvostimme sitä, että Lännen-Laatupinta suhtautui meihin ystävällisesti, ja ammattilaiset selittivät asiat selkeästi niin, että myös me maallikot ymmärsimme, mitä tuleman pitää. Samalla opimme valtavasti uutta!

Saimme nähtäväksemme myös kuvia aikaisemmista töistä, jotka auttoivat käytännössä ymmärtämään, minkälainen lopputulos on mahdollista saavuttaa.

Katon lopputulos on aivan mahtava! Olemme todella tyytyväisiä ja onnellisia päästessämme kotiin, jonka katon tiedämme kestävän vielä vuosia.

Katto näyttää niin hyvältä, että jopa skeptinen tuttumme veti sanansa takaisin tiilikattopinnoituksesta ja kehui työnjälkeä.

Suosittelemme lämpimästi Lännen-Laatupintaa kaikille, ja olemme aktiivisesti yrittäneet jakaa positiivista kokemustamme Facebookissa, jotta muutkin saisivat kuulla palvelusta, joka antoi katollemme uuden elämän säästäen meidät isolta kattoremontilta.

Eikä meidän muuten tarvitse miettiä, kenen puoleen käännymme, kun alamme suunnitella kodin seuraavaa remonttia! Siinä vaiheessa, kun omat taidot loppuvat, tiedämme, että Lännen-Laatupinnalta löytyy ammattilainen, joka täyttää toiveemme ja ylittää odotuksemme.

Kiitos tehokkaasta työstä ja ihanasta asiakaspalvelusta!"

Niina ja Tommi Mansikkamäki, Nakkila, Satakunta

Asiakas­kokemuksia

Makuuhuoneen seinien tasoitus ja maalaus, Pori, 2021

"Työ sujui ammattitaitoisesti ja sovitun aikataulun mukaisesti, työn jälki oli moitteetonta. Miehet olivat todella kohteliaita ja auttoivat muussakin kuin sovituissa töissä. Voi todellakin suositella! Tällainen työmoraali ja asenne kantaa pitkälle!"

Kylpyhuoneen lattian laattojen saumojen korjaus, Pori, 2021

"Palvelu oli täsmällistä, työn jälki hyvää. Suosittelen!"

Vanhan navetan katon uusi ilme, Merikarvia, 2021

Vanhan navetan katto sai uuden ilmeen Merikarvialla. Katto painepestiin, levitettiin kasvustontorjunta-aine sekä pinnoitettiin mustaan väriin kahteen kertaan.
''Työn jälki on erinomaista ja kaikki on niinkuin luvattiin, aikataulut pitivät.'' 

Simo V, Merikarvia, Satakunta

Tapetointi, Tampere, 2020

"Kahden seinän tapetointi kerrostaloasuntoon onnistui nopeasti ja jälki oli laadukasta, suosittelen."

Tiilikaton korjaus ja pinnoitus, Nakkila

"Olemme kiitollisia nopeasta ja tehokkaasta toiminnasta. Kotimme urakka sujui erinomaisesti alusta loppuun. Työn lopputulos on itse asiassa niin hyvä, että katon voisi ajatella olevan uusi."

Sisäseinien maalaus, Tampere, 2020

"Lännen Laatupinta maalasi ja tapetoi kolmikerroksisessa kodissamme portaikon, olohuoneen ja lastenhuoneen. Työ tehtiin sovitusti, ajallaan ja jälki on todella hyvää. Myös kaikki erityistoiveet (esim. nyrkkeilysäkin kiinnittäminen) onnistuivat. Yrityksen asiakaspalvelu oli loistavaa. Voin suositella lämpimästi!"

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Voit hyödyntää työstämme myös kotitalous­vähennyksen.

Lue lisää

Takuulla turvallinen ja vaivaton

Laadukkaan ja asiakaslähtöisen palvelumme avainsanoja ovat tarjoamamme takuu, molemminpuolinen turvallisuus ja vaivaton ote tekemiseen. Rakennusalan töissä takuulla on suuri merkitys, mutta takuu toteutuu vain silloin, kun yritys toimii vastuullisesti ja on halukas hoitamaan velvoitteensa myös vikojen ilmetessä.

Työt takuulla

Työllämme on aina takuu, josta pidämme tinkimättä kiinni. Takuun pituus riippuu tilatusta palvelusta, mutta se on aina minimissään 2-5 vuotta. Kun tilaat palvelun Lännen-Laatupinnalta, me olemme vastuussa lopputuloksesta.

Lännen-Laatupinta Turvallinen

Lännen-Laatupinta tekee sopimukset aina turvallisesti kirjallisesti, ja sopimuksessa on mainittuna kaikki ehdot, sovitut työt, takuut ja niiden pituudet, käytettävät materiaalit, sovitut aikataulut ja muut erikoisehdot. Kotitalousvähennys on laskettu valmiiksi tarjouksiin. Pidämme sopimuksesta aina kiinni. Turvallisen työn takaa myös 10 vuoden kokemuksemme alalta.

Lännen-Laatupinta Vaivattomuus

Ammattilaisen tekemä kylpyhuoneremontti kasvattaa asumisviihtyvyyttä ja ehkäisee parhaimmillaan jopa vesivahinkoja, kun vauriot voidaan havaita ajoissa. Remontoimme kylpyhuoneesi kestämään arkeasi ja vastaamaan toiveitasi.

Yhteydenotto

Kohteen kartoitus

Sopimus

Toteutustakuu