Asiakaskokemus 

Kiitos nopeasta ja tehokkaasta toiminnasta. Urakka sujui hienosti. Työ hoidettiin tehokkaasti ja siististi alusta loppuun ja työn jälki on niin hyvää, että voisi ajatella katon olevan uusi. Ennakkokäynti ja kuntokartoitus olivat asiallisia ja sai hyvin paljon informaatiota urakan kulusta ja siitä, mitä siihen kuuluu. Palvelu oli asiakasystävällistä ja asiat selitettiin niin, että kaiken ymmärsi ja samalla oppi uutta. Oli mukava myös nähdä kuvia aikaisemmista töistä, koska ne auttoivat konkreettisesti ymmärtämään mitä tuleman pitää. Asiakaspalvelu oli todella hyvää, kiitos siitä.

 Katon lopputulos on aivan mahtava. Olemme todella tyytyväisiä ja nyt kelpaa muuttaa uuteen kotiin, kun tietää, että katto on kunnossa pitkään. Työnjälki on erinomaista ja jopa skeptinen tuttu pyörsi sanansa ja kehui työnjälkeä. 

Suosittelemme palvelua ehdottomasti muillekin.

 Olemme aktiivisesti yrittäneet levittää sanaa Facebookkia myöden ja jatkossakin teemme näin. On hienoa, että tietää keneltä seuraavaksi kysyy, kun on tarvetta kodin rempalle ja itsellä taidot loppuu. Suosittelemme lämmöllä Lännen Laatupintaa kaikille! Työnjälki ja asiakaspalvelu olivat alusta loppuun erinomaista. Itse työ hoidettiin tehokkaasti ja nyt saamme ihailla työnjälkeä ja kertoa myös uteliaille innolla, että emme suinkaan ole kattoa uusineet vaan Lännen Laatupinta pinnoitti sen kuin uuden näköiseksi.


Terveisin ja hyvää kesän jatkoa Niina ja Tommi Mansikkamäki 

Asiakaskokemus, Niina ja Tommi Mansikkamäki (Satakunta, Nakkila)

Tältä asiakkaamme katto näytti lähtötilanteessa. Tiilessä ei ollut yhtään pintaa, ja sen pinnalle oli päässyt kasvamaan jo jonkin verran sammalta. Tälläinen tiili imee myös sateella itseensä vettä kuin pesusieni. Asialle piti tehdä jotain.

Kohteen suojaus ennen katon pesun aloittamista. Ennen pesua tietenkin tehdään myös aluskatteen paikkaus ja läpivientien tiivistystyöt tarvittaessa.

Tiilikatto pestiin moottorikäyttöisellä painepesurilla. Pesun jälkeen katolle levitetään sammaleenestoaine, se tappaa sammalitiöt tiilen sisältä.

Suojaustyöt käynnissä ennen pinnoituksen aloittamista. Kattoikkunan suojausta. Kuvasta näkyy selvä ero alkuun, jo pelkästään sillä että katto on pesty!

Pinnoitustyöt vihdoin käyntiin! Kuvassa maalataan pohjakerrosta.

Ensimmäinen kerros pinnassa, hyvän näköinen mutta ei valmis! Ensimmäisen kerroksen annetaan imeytyä tiilen sisään, luoden samalla tasaisen pinnan. 

Pohjakerroksen kuivuttua, pinnoitetaan paksu kulutuspinta. Tällä menetelmällä tiilikatolle saadaan kymmeniä lisävuosia!

Alkaa olemaan valmista!

Katto on kuin uusi, ja asiakas tyytyväinen! Mikä sen parempaa! 

Suuret kiitokset koko Lännen Laatupinnan väeltä Nakkilaan Niinalle ja Tommille! Oli ilo laittaa teidän kattonne kuntoon!

10 Vuotias Benders katto sai uuden ilmeen! (Pori, Vanhakoivisto)

Lähtötilanne, pinta on kulunut pois. Runsaasti sammalta.

Pesu + Myrkytys suoritettu!

Pinnoitus suoritettu, valmis!

TILAA PALVELUMME

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.