KATTOPINNOITUKSET

TIILIKATTO

Tiilikatto pestään painepesurilla tehokkaasti ja turvallisesti, tämän jälkeen katolle levitetään sammaleenestoaine. Tiilikatto pohjamaalataan ohennetulla pinnoiteaineella. Pintaan saadaan laadukkaalla pinnoiteaineella riittävän paksu ja tasainen pinta. Pohjamaalauksen jälkeen maalataan paksu kulutuspinta. Pihapiiri sekä rakennus suojataan pinnoitustyön aikana huolellisesti tarvittavista kohdista, ja loppusiivouksen jälkeen tehdään yhdessä asiakkaan kanssa lopputarkastus. Pinnoituksen jälkeen katto on kuin uusi!

Varaa ilmainen kuntokartoitus

Asiantuntijamme tarkistaa kattosi kunnon, aluskate, läpiviennit ja niiden tiiveys, rakenteiden kunto sekä tiilenpinnan kunto.  Saat kuntoraportin paikanpäällä ja täsmän hinnan urakalle ilman piilokuluja.

Hinta sisältää työvaiheet ✅

  1. Aluskatteen ja läpivientien paikkaus
  2. Kohteen suojaus
  3. Tiilikaton painepesu
  4. Kasvustontorjunta-aineen levitys 
  5. Pohjamaalaus 
  6. Pintamaalaus 
  7. Loppusiivous


PELTIKATTO

Peltikatto on altis sään vaikutuksille ja korroosiolle. Mikäli maalipintaan tulee vaurioita, syntyy ruostetta  ja pelti voi kulua puhki muutamassa vuodessa. Maalaus olisi kannattavaa suorittaa ajoissa, näin vältytään yllättäviltä kustannuksilta. 

Peltikaton maalaus on vaativaa työtä. Työ edellyttää kokemusta ja pitää sisällään useita työvaiheita, jotta saadaan tasainen maalipinta. Ammattilaisemme toteuttavat taitavasti vaativienkin peltikattojen maalaukset. Suoritamme peltikaton maalaustyöt tarkasti ja huolellisesti pohjatöistä alkaen, ne ovatkin urakan tärkeimpiä työvaiheita. Pohjatöiden jälkeen seuraa katon puhdistus ja huolellinen pesu, jonka jälkeen teemme pohjamaalauksen sekä varsinaisen maalipinnan katollesi.


Varaa ilmainen kuntokartoitus katollesi, jatketaan teidänkin katon käyttöikää vuosikymmenillä eteenpäin!

Varaa käynti sähköpostilla,soittamalla tai tekstiviestitse

+358 44 259 2522 📲

myynti@lannenlaatupinta.fi 


Selvitä maalauksen/pinnoituksen hinta

Selvitä hinta veloituksetta, hintalaskurin käyttö ei myöskään sido sinua mihinkään. 

Vastaa kysymyksiin ja selvitä helposti täsmällinen hinta ilman piilokuluja.  

Painamalla LÄHETÄ annat Lännen Laatupinnalle oikeuden lähettää sinulle sähköpostia. Suostumuksen voit peruuttaa milloin tahansa.