Referenssikuva pinnoittamastamme kylpyhuoneesta Seinäjoelta

Nanopinnoite lyhyesti

Nanopinnoite on nanoteknologiaan perustuva käsittely, joka luo voimakkaan hylkimispinnan säilyttäen kuitenkin materiaalin hengittävyyden. Pinnoitteen ansiosta saumat ja laattapinnat pysyvät puhtaina pidempään. Vanhempikin kylpyhuone on näyttävän näköinen syväpuhdistuksen sekä pinnoituksen jälkeen.

Nanopinnoite suojaa tehokkaasti  pintoja  rasvalta, kalkkijäämiltä,  pesuaineilta sekä muilta epäpuhtauksilta. Käsittelyn jälkeen myöskin pesutilojen puhdistus on paljon helpompaa, useimmiten siivoukseen riittää jatkossa vesi. 

Kaikki käyttämämme pesu ja pinnoitusaineet valmistetaan Saksassa ja niillä on TÜV-sertifikaatti. Tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia.

Nanopinnoitteen ominaisuuksia

-Ehkäisee erilaisia kosteusvahinkoja

-Rajoittaa tehokkaasti sienen ja homeen kasvua pinnassa
-Pinnan käyttöiän pidentyminen
-Helppo pitää puhtaana
-Vettä ja öljyjä hylkivä pinta
-Lika ei tartu pinnan huokosiin (anti-bakteeriteho)
-Materiaalin hengittävyys säilyy
-Kemiallisen ja mekaanisen kulutuksen kesto
-Nanopinnoite kestää parhaimmillaan noin 10 vuotta laattapinnalla.

Käsittelyyn kuuluu myös

  • Seinälaatat ja -saumat
  • Lattialaatat ja -saumat
  • Tasot ja välitilat
  • Vesihanat, peilit
  • WC-istuimet, suihkukalusteet
  • Suihkukaapit, lasiovet ja lasiseinät
  • Pesualtaat, saunan lauteet

Tuotteidemme korkean laadun takaamiseksi  käytämme tuotteita, jotka TÜV Thuringia tarkastaa säännöllisesti.

Valitse varma vaihtoehto

Markkinoilla on niin sanottuja "nanovaikutustuotteita", jotka voivat saavuttaa samanlaisen nanovaikutuksen lyhyellä aikavälillä, mutta epäonnistuvat pitkällä aikavälillä. Syynä tähän on koostumus: vähän tai ei lainkaan nanohiukkasia tai silikonien ja polymeerien käyttö. Varoitamme nimenomaisesti tällaisista tuotteista.

Nanotuotteet on kehitetty ja patentoitu Saksassa, ja niitä valmistetaan yhdessä nykyaikaisimmista tuotantolaitoksista. Laatupinnoitteemme koostuvat 100% puhtaasta ja bionisesta nanoteknologiasta ja niillä on pitkäaikainen vaikutus. Nanotuotteemme eivät sisällä silikonia, polymeerejä tai muita vahoja.Luota meidän ammattitaitoon

Riippumatta siitä, onko kyseessä kauppa, kuntosali, kylpyhuone tai koko talo, korkeimmalla osaamisasteella löydämme optimaalisen ratkaisun monenlaisiin pinta-ongelmiin. Meidän kanssa et vain säästää paljon aikaa ja rahaa tulevaisuudessa, saat myöskin kylpyhuoneesi hygieniseksi ja raikkaaksi.

Ole yhteydessä, kartoitetaan yhdessä tarpeesi:

044 259 2522

myynti@lannenlaatupinta.fiMitä Nanopinnoitus tulee maksamaan?

Selvitä käsittelyn hinta veloituksetta, tämä ei myöskään sido sinua mihinkään.

Painamalla LÄHETÄ annat Lännen Laatupinnalle oikeuden lähettää sinulle sähköpostia. Suostumuksen voit peruuttaa milloin tahansa.