Kylpy­huone ja WC tilojen Nanopinnoitus

Uusiin tai vanhoihin tiloihin, nanopinnoitus kannattaa molemmissa! 

Haluatko että uuden kylpyhuoneesi laatat eivät vaihda väriään keltaiseen tai ehkä vanhempi kylpyhuoneesi  on jo nähnyt parhaat päivänsä? Ammattitaitoisella puhdistuksella sekä nanopinnoituksella pesutilat kestävät ja saavat taas raikkaan ilmeen - murto-osalla remontin kustannuksista!

Kaikki käyttämämme tuotteet valmistetaan Saksassa ja niillä on TÜV-sertifikaatti. Tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia.

⬇️ Hintalaskuri käsittelylle sivun lopussa (Selaa alaspäin) ⬇️

Ennen monivaihepesua ja nanopinnoitusta

Ennen nanopinnoitteen levittämistä käsiteltävät tilat tulee pestä huolellisesti. Nanopinnoite torjuu kalkkikertymiä sekä estää bakteerien muodostumista. Tästä syystä on hyvä, että aiemmin käytössä kerääntyneen liat puhdistetaan pinnoitteen alta.  Kylpyhuoneeseen tehdäänkin aina monivaihepesu jotta pinnoitettava pinta olisi varmasti puhdasta.

Monivaihepesun ja nanopinnoituksen jälkeen

Antibakteerinen teho ehkäisee mm. mikrobikasvustolta.
Nanopinnoite on erittäin pitkäkestoinen ja kulutusta kestävä.

Nanopinnoite on kemialliseen nanoteknologiaan perustuva käsittelyaine. Aine muuttaa käsiteltävän pinnan pintajännitystä niin, ettei sen sisään pääse esimerkiksi vesi, öljy tai lika. Se antaa myös pitkäkestoisen suojan ja epäpuhtaudet voidaan pestä helposti pois käyttäen vain kosteaa moppia. Pinnoitekäsittely toimii ennalta ehkäisevänä toimintana, sillä jatkossa säästyy aikaa ja rahaa, kun pesuaineita ja jynssäämistä ei juuri tarvita. 

Myönnämme käsittelylle 5-vuoden takuun!

Joudutko sinä putsaamaan tämän näköistä pintaa kuinka useasti?  Oletko harkinnut Nanokäsittelyä kylpyhuoneesi pinnoille? 

Pinnoitteen antibakteerinen teho ehkäisee mm. mikrobikasvustolta. Nanopinnoite on erittäin kulutusta kestävä ja pitkäkestoinen .  

Hanat, ritilät, laatat, saunan lauteet, lasipinnat, peilit ja saumat voisivat olla puhtaita paljon pienemmälläkin vaivannäöllä! Nanopinnoitetuille pinnoille ei epäpuhtaudet tartu. 

Kaikki käyttämämme pesu ja pinnoitusaineet valmistetaan Saksassa ja niillä on TÜV-sertifikaatti. Tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia.

Nanopinnoitteen ominaisuuksia

-Ehkäisee erilaisia kosteusvahinkoja

-Rajoittaa tehokkaasti sienen ja homeen kasvua pinnassa
-Pinnan käyttöiän pidentyminen
-Helppo pitää puhtaana
-Vettä ja öljyjä hylkivä pinta
-Lika ei tartu pinnan huokosiin (anti-bakteeriteho)
-Materiaalin hengittävyys säilyy
-Kemiallisen ja mekaanisen kulutuksen kesto
-Nanopinnoite kestää parhaimmillaan noin 10 vuotta laattapinnalla.


Käsittelyyn kuuluu myös:

  • Seinälaatat ja -saumat 
  • Lattialaatat ja -saumat
  • Tasot ja välitilat 
  • Vesihanat
  • WC-istuimet 
  • Peilit, lasiovet ja lasiseinät
  • Suihkukaapit 
  • Pesualtaat 
  • Saunan lauteet

Mikä on Nanopinnoitus?

Kyseinen pinnoitusmenetelmä on nanoteknologiaan perustuva pintakäsittely, se luo voimakkaan hylkimispinnan säilyttäen kuitenkin materiaalin hengittävyyden. Nanopinnoitteen ansiosta laattapinnat ja saumat säilyvät puhtaina. Pinnoite on nestemäistä ja se ei vaikuta pinnan väriin eikä ulkonäköön . 

Pinnoitteen antibakteerinen teho ehkäisee mm. mikrobikasvustolta.

Nanopinnoite on erittäin kulutusta kestävä  ja pitkäkestoinen . 

Mitä Nanopinnoitus tulee maksamaan?

Selvitä käsittelyn hinta veloituksetta, hintalaskurin käyttö ei myöskään sido sinua mihinkään.

Vastaa kysymyksiin ja selvitä helposti täsmällinen hinta ilman piilokuluja.

Painamalla LÄHETÄ annat Lännen Laatupinnalle oikeuden lähettää sinulle sähköpostia. Suostumuksen voit peruuttaa milloin tahansa.