Niinan ja Tomin asiakaskokemus tarina

Asiakaskokemuksia

Näin Niinan ja Tommin tiilikaton pinnoitustyöt etenivät!

Asiakkaamme omakotitalon kattotiilet olivat ehtineet kulua pahasti, ja tiilten pinnoille oli päässyt kasvamaan sammalta. Sammaloitunut tiili imee itseensä vettä kuin pesusieni!

Aloitimme työt arviointikäynnin ja kuntotarkastuksen jälkeen suojaamalla kohteen perusteellisesti. Paikkasimme aluskatteen ja teimme läpivientien tiivistystyöt, minkä jälkeen pääsimme tekemään katolle pesun.

Pesimme tiilikaton moottorikäyttöisellä painepesurilla, ja sen jälkeen levitimme puhtaalle katolle sammaleenestoaineen, joka myös tappaa sammalitiöt tiilen sisältä.

Kuvista näkee, että jo katon pesu raikasti ilmettä, vaikka pelkkä pesu ei riitä pinnoitusta vaativalle katolle. Pesun jälkeen teimme pohjatyöt ja annoimme ensimmäisen pinnoituskerroksen imeytyä tiilen sisään, sillä se luo kattotiiliin tasaisen pinnan.

Kun pohjakerros oli kuivunut, teimme katolle paksun, kulutusta kestävän pinnan. Sen jälkeen viimeistelimme työn ja jätimme jälkeemme siistin pihapiirin ja tyytyväiset talonomistajat.

Omakotitalon katto sai työmme ansiosta kymmeniä lisävuosia ilman remontin tarvetta, eikä kukaan arvaisi, ettei kato ole uusi!

Kiitämme Niina ja Tommia sujuvasta yhteistyötä ja toivotamme onnellisia hetkiä ehjän ja suojaisan katon alla!

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Voit hyödyntää työstämme myös kotitalousvähennyksen.

Lue lisää

Takuulla turvallinen ja vaivaton

Laadukkaan ja asiakaslähtöisen palvelumme avainsanoja ovat tarjoamamme takuu, molemminpuolinen turvallisuus ja vaivaton ote tekemiseen. Rakennusalan töissä takuulla on suuri merkitys, mutta takuu toteutuu vain silloin, kun yritys toimii vastuullisesti ja on halukas hoitamaan velvoitteensa myös vikojen ilmetessä.

Työt takuulla

Työllämme on aina takuu, josta pidämme tinkimättä kiinni. Takuun pituus riippuu tilatusta palvelusta, mutta se on aina minimissään 2-5 vuotta. Kun tilaat palvelun Lännen-Laatupinnalta, me olemme vastuussa lopputuloksesta.

Lännen-Laatupinta Turvallinen

Lännen-Laatupinta tekee sopimukset aina turvallisesti kirjallisesti, ja sopimuksessa on mainittuna kaikki ehdot, sovitut työt, takuut ja niiden pituudet, käytettävät materiaalit, sovitut aikataulut ja muut erikoisehdot. Kotitalousvähennys on laskettu valmiiksi tarjouksiin. Pidämme sopimuksesta aina kiinni. Turvallisen työn takaa myös 10 vuoden kokemuksemme alalta.

Lännen-Laatupinta Vaivattomuus

Ammattilaisen tekemä kylpyhuoneremontti kasvattaa asumisviihtyvyyttä ja ehkäisee parhaimmillaan jopa vesivahinkoja, kun vauriot voidaan havaita ajoissa. Remontoimme kylpyhuoneesi kestämään arkeasi ja vastaamaan toiveitasi.

Yhteydenotto

Kohteen kartoitus

Sopimus

Toteutustakuu