Palvelut

Tiilikaton pinnoitukset

Katto puhdistetaan moottorikäyttöisillä painepesureilla, ja pesty tiilikatto käsitellään sammaleenestoaineella. Pinnoitus suoritetaan kaksiosaisena, jotta pinnasta saadaan riittävän paksu sekä kulutusta kestävä.

Peltikaton maalaukset

Ajoissa suoritettu peltikaton maalaus ehkäisee pellin kulumista puhki, sillä pelti on altis sään vaikutuksille ja korroosiolle. Maalipinta suojaa kattoa ja takaa näyttävän ulkoasun kiinteistölle.

Lännen-Laatupinta Remontit

Saat meiltä laatoitukset, lattiatyöt asennuksella, purkamisella ja pinnoituksella, tapetointi-, maalaus- ja pintakäsittelytyöt ja peruskorjaukset. Sähkö- ja putkityöt hoituvat yhteistyökumppaneidemme voimin.

Kylpyhuoneen nanopinnoitukset

Nanopinnoitus on nanoteknologiaan perustuva käsittely, joka luo voimakkaan hylkimispinnan säilyttäen kuitenkin materiaalin hengittävyyden. Pinnoitteen ansiosta saumat ja laattapinnat pysyvät puhtaina pidempään.

Hormipinnoitus

Teemme laadukkaat ja kestävät hormien liukuvalukorjaukset eli hormipinnoitukset. Pinnoitus on yleisin korjausmenetelmä vanhoihin, yli 30 vuoden ikäisiin piippuihin, joiden elinkaari pitenee ammattilaisen suorittamalla hormipinnoituksella.

Julkisivumaalaus

Poistamme vanhan maalipinnan, puhdistamme julkisivun ja teemme pohja- ja pintamaalauksen. Tilaa meidät tarkastuskäynnille, niin saat urakasta yksilöidyn tarjouksen juuri sinun kiinteistöllesi.

Kylpyhuoneremontit

Ammattilaisen tekemä kylpyhuoneremontti kasvattaa asumisviihtyvyyttä ja ehkäisee parhaimmillaan jopa vesivahinkoja, kun vauriot voidaan havaita ajoissa. Remontoimme kylpyhuoneesi kestämään arkeasi ja vastaamaan toiveitasi.

Tinkimätöntä laatua

Meille laatu tarkoittaa tinkimätöntä otetta työhön. Se on ensiluokkaisen lopputuloksen hakemista kaikissa kohteissa turvallisuusvaatimuksia noudattaen. Luomme kokemuksen, joka saa valitsemaan meidät uudelleen.

Asiakastyytyväisyys

Kaikkia töitämme ohjaa asiakaslähtöisyys. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja teemme aina houkuttelevan, yksilöllisesti räätälöidyn tarjouksen. Pidämme työmaan turvallisena ja siistinä, ja jätämme jälkeemme kiinteistöjä, jotka kestävät käyttöä ja aikaa.

Voit hyödyntää työstämme myös kotitalous­vähennyksen.

Lue lisää

Takuulla turvallinen ja vaivaton

Laadukkaan ja asiakaslähtöisen palvelumme avainsanoja ovat tarjoamamme takuu, molemminpuolinen turvallisuus ja vaivaton ote tekemiseen. Rakennusalan töissä takuulla on suuri merkitys, mutta takuu toteutuu vain silloin, kun yritys toimii vastuullisesti ja on halukas hoitamaan velvoitteensa myös vikojen ilmetessä.

Työt takuulla

Työllämme on aina takuu, josta pidämme tinkimättä kiinni. Takuun pituus riippuu tilatusta palvelusta, mutta se on aina minimissään 2-5 vuotta. Kun tilaat palvelun Lännen-Laatupinnalta, me olemme vastuussa lopputuloksesta.

Lännen-Laatupinta Turvallinen

Lännen-Laatupinta tekee sopimukset aina turvallisesti kirjallisesti, ja sopimuksessa on mainittuna kaikki ehdot, sovitut työt, takuut ja niiden pituudet, käytettävät materiaalit, sovitut aikataulut ja muut erikoisehdot. Kotitalousvähennys on laskettu valmiiksi tarjouksiin. Pidämme sopimuksesta aina kiinni. Turvallisen työn takaa myös 10 vuoden kokemuksemme alalta.

Lännen-Laatupinta Vaivattomuus

Ammattilaisen tekemä kylpyhuoneremontti kasvattaa asumisviihtyvyyttä ja ehkäisee parhaimmillaan jopa vesivahinkoja, kun vauriot voidaan havaita ajoissa. Remontoimme kylpyhuoneesi kestämään arkeasi ja vastaamaan toiveitasi.

Yhteydenotto

Kohteen kartoitus

Sopimus

Toteutustakuu