Julkisivumaalaus

Julkisivumaalaus nostaa kiinteistön arvoa

Kaiva talosi pois katveesta ja herätä koti uuteen loistoon julkisivumaalauksella!

Vaikka ulkoseiniä ei näe arjen pyöriessä kodin sisällä, on talon huoliteltu ulkoasu osa pihapiirin viihtyvyyttä ja koko asuinalueen yleisilmettä.

Lännen-Laatupinta suorittaa Porin, muun Satakunnan ja Pirkanmaan seudulla laadukkaat julkisivumaalaukset, jotka sekä näyttävät hyvältä että kestävät kulutusta.

Julkisivumaalauksemme sisältää maksuttoman arvion, ja teemme lopullisen työn aina kiinteään hintaan, sillä emme halua tulla muistetuksi piilokuluista.

Kutsu Lännen-Laatupinnan osaava asiantuntija nopeaan ja vaivattomaan tapaamiseen, niin tarkastemme kohteesi ja saat urakasta tarkan hinnan erittelyineen. Julkisivumaalaus sisältää vanhan maalipinnan poiston, seinien puhdistamisen ja pohja- ja pintamaalauksen.

Ota yhteyttä

Ammattilainen tekee aina pohjatyön

Julkisivumaalaus on aina ollut olennainen osa Lännen-Laatupinnan remonttikorjauspalveluita. Siksi meillä on kymmenien vuosien kokemus tarkkanäköisistä ja ensiluokkaisista maalaustöistä.

Hyvää maalipintaa ei yksinkertaisesti ole mahdollista tehdä huonolle pohjalle.

Julkisivumaalaus kannattaa jättää ammattilaisen harteille, sillä se vaatii erikoisosaamista, joka näkyy erityisesti pohjatöissä. Kestävä pinta perustuu laadukkaaseen ja huolella tehtyyn pohjaan, joka jaksaa niin Suomen tuulissa, sateissa ja lumimyrskyissä kuin helleauringon alla.

Julkisivumaalaus kannattaa, sillä se suojaa rakennusta ja pidentää kiinteistön käyttöikää. Lisäksi maalaminen parantaa rakennuksen ulkoasua ja nostaa siten myös kiinteistön arvoa.

Valitsemalla julkisivumaalaukseen kokeneen ammattilaisen takaat itsellesi laadukkaan lopputuloksen ilman yllätyksiä tai epäonnistumisia.

Ota yhteyttä

Näin Lännen-Laatupinnan julkisivumaalaus etenee!

Lännen-Laatupinta aloittaa maalaustyön aina tarkasta suunnittelusta, joka on yksi maalausprojektin tärkeimmistä vaiheista. Suunnittelu sisältää myös rakenteiden kunnon tarkastamisen, jotta maalaustöiden aloittaminen ylipätään on mahdollista. Teemme toiveesi mukaan myös mahdolliset korjaustoimenpiteet, jos havaitsemme epäkohtia.

Kun suunnittelu ja mahdolliset korjaustoimenpiteet on tehty, pesemme rakenteet. Pesun jälkeen annamme pinnan kuivia, ja poistamme sitten irtonaisen maalipinnan. Olipa pinta minkälainen tahansa, valitsemme kohteeseen sopivat, pinnan mukaiset menetelmät ja tarvikkeet.

Huolellisten pohjatöiden jälkeen on aika ottaa pensseli käteen ja loihtia toivomasi sävy kiinteistön ulkopintaan.

Kun julkisivu kukoistaa, tiedämme saaneemme yhden tyytyväisen asiakkaan lisää. Siksi teemme aina asiakkaan kanssa lopputarkastuksen.

Lännen-Laatupinta maalaa kiinteistösi julkisivut Satakunnassa ja Pirkanmaalla.

Ota yhteyttä

Tilaa palvelumme

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.

Voit hyödyntää työstämme myös kotitalous­vähennyksen.

Lue lisää

Takuulla turvallinen ja vaivaton

Laadukkaan ja asiakaslähtöisen palvelumme avainsanoja ovat tarjoamamme takuu, molemminpuolinen turvallisuus ja vaivaton ote tekemiseen. Rakennusalan töissä takuulla on suuri merkitys, mutta takuu toteutuu vain silloin, kun yritys toimii vastuullisesti ja on halukas hoitamaan velvoitteensa myös vikojen ilmetessä.

Työt takuulla

Työllämme on aina takuu, josta pidämme tinkimättä kiinni. Takuun pituus riippuu tilatusta palvelusta, mutta se on aina minimissään 2-5 vuotta. Kun tilaat palvelun Lännen-Laatupinnalta, me olemme vastuussa lopputuloksesta.

Lännen-Laatupinta Turvallinen

Lännen-Laatupinta tekee sopimukset aina turvallisesti kirjallisesti, ja sopimuksessa on mainittuna kaikki ehdot, sovitut työt, takuut ja niiden pituudet, käytettävät materiaalit, sovitut aikataulut ja muut erikoisehdot. Kotitalousvähennys on laskettu valmiiksi tarjouksiin. Pidämme sopimuksesta aina kiinni. Turvallisen työn takaa myös 10 vuoden kokemuksemme alalta.

Lännen-Laatupinta Vaivattomuus

Ammattilaisen tekemä kylpyhuoneremontti kasvattaa asumisviihtyvyyttä ja ehkäisee parhaimmillaan jopa vesivahinkoja, kun vauriot voidaan havaita ajoissa. Remontoimme kylpyhuoneesi kestämään arkeasi ja vastaamaan toiveitasi.

Yhteydenotto

Kohteen kartoitus

Sopimus

Toteutustakuu