Kylpyhuoneen nanopinnoitus

Nanopinnoite on uuden ajan helppo ratkaisu kylpyhuoneen perusparannuk­seen

Lännen-Laatupinta on nanopinnoitusten ammattilainen.

Teemme nanopinnoitukset kylpyhuoneisiin, jotka saavat käsissämme kestävän pinnan ja pitkän loppuelämän. Nanopinnoituksessa syväpuhdistamme kylpyhuoneen laatat, joihin nanopinnoite kiinnitetään hiertämällä. Pinnoite on väritön ja ohut kalvo. Vaihdamme myös silikonisaumat.

Voimakas hylkimispinta ja puhtaat laatat

Nanopinnoite on nanoteknologiaan perustuva käsittely, joka luo voimakkaan hylkimispinnan kylpyhuoneen seiniin ja lattiaan säilyttäen kuitenkin niiden pintamateriaalien hengittävyyden. Pinnoitteen ansiosta  laattapinnat pysyvät puhtaina pitkään. Tarvittaessa voimme vaihtaa kylpyhuoneen laattasaumat toimenpiteen yhteydessä.

Nanopinnoittaminen sopii myös vanhoihin kylpyhuoneisiin, ja nanopinnoite onkin kätevä ratkaisu silloin, kun kylpyhuone vaatii uudistusta, mutta toiveissa ei ole remontti.

Nanopinnoituksen jälkeen vanhakin kylpyhuone on näyttävän näköinen, sillä pinnoitustoimenpiteessä kylpyhuone syväpuhdistetaan, ja valmis nanopinnoite on luonnostaan siisti ja raikas.

Tutustu tästä nanopinnoite tietopakettiin!

Nano­pinnoituksella tehokasta suojaa

Nanopinnoite suojaa pintoja tehokkaasti rasvalta, kalkkijäämiltä, pesuaineilta ja muilta epäpuhtauksilta. Käsittelyn jälkeen pesutilojen puhdistus on myös helppoa, sillä nanopinnoitetun kylpyhuoneen puhdistamiseen riittää monesti vain vesi. Nanopinnoittamista voi hyödyntää muissakin tiloissa, esimerkiksi keittiössä.

Lännen-Laatupinnan käyttämät korkealaatuiset pesu- ja pinnoitusaineet valmistetaan Saksassa, ja niillä on TÜV-sertifikaatti. Sertifikaatti takaa, että aineiden valmistusprosessi on ollut laadukas ja turvallinen. Lännen-Laatupinta on sitoutunut sertifikaatin arvoihin ja siten myös kestävän kehityksen vaalimiseen.

Pyydä meiltä tarjous kylpyhuoneesi nanopinnoitukseen!

Lännen-Laatupinta palvelee asiakkaitaan Porissa ja koko Satakunnassa, lisäksi laadukkaat nanopinnoitustyömme ovat saatavilla Pirkanmaan alueella.

Mitä Nanopinnoitus tulee maksamaan?

Selvitä käsittelyn hinta veloituksetta, tämä ei myöskään sido sinua mihinkään

Voit hyödyntää työstämme myös kotitalous­vähennyksen.

Lue lisää

Takuulla turvallinen ja vaivaton

Laadukkaan ja asiakaslähtöisen palvelumme avainsanoja ovat tarjoamamme takuu, molemminpuolinen turvallisuus ja vaivaton ote tekemiseen. Rakennusalan töissä takuulla on suuri merkitys, mutta takuu toteutuu vain silloin, kun yritys toimii vastuullisesti ja on halukas hoitamaan velvoitteensa myös vikojen ilmetessä.

Työt takuulla

Työllämme on aina takuu, josta pidämme tinkimättä kiinni. Takuun pituus riippuu tilatusta palvelusta, mutta se on aina minimissään 2-5 vuotta. Kun tilaat palvelun Lännen-Laatupinnalta, me olemme vastuussa lopputuloksesta.

Lännen-Laatupinta Turvallinen

Lännen-Laatupinta tekee sopimukset aina turvallisesti kirjallisesti, ja sopimuksessa on mainittuna kaikki ehdot, sovitut työt, takuut ja niiden pituudet, käytettävät materiaalit, sovitut aikataulut ja muut erikoisehdot. Kotitalousvähennys on laskettu valmiiksi tarjouksiin. Pidämme sopimuksesta aina kiinni. Turvallisen työn takaa myös 10 vuoden kokemuksemme alalta.

Lännen-Laatupinta Vaivattomuus

Ammattilaisen tekemä kylpyhuoneremontti kasvattaa asumisviihtyvyyttä ja ehkäisee parhaimmillaan jopa vesivahinkoja, kun vauriot voidaan havaita ajoissa. Remontoimme kylpyhuoneesi kestämään arkeasi ja vastaamaan toiveitasi.

Yhteydenotto

Kohteen kartoitus

Sopimus

Toteutustakuu