Kylpyhuoneremontit

Avaimet käteen -kylpyhuone­remontit alan ammattilaisilta

Lännen-Laatupinta kunnostaa kylpyhuoneesi lattiasta kattoon.

Suoritamme toiveestasi esimerkiksi laatoitukset, WC:iden ja kylpyhuoneiden täysivaltaiset saneeraukset sekä niihin liittyvät sähkö- ja putkityöt, joissa apunamme ovat yhteistyökumppanimme. Myös sertifioidut vedeneristystyöt kuuluvat osaamiseemme. Palvelemme Porin ja muun Satakunnan sekä Pirkanmaan alueella.

Ota yhteyttä

Kylpyhuone­remontti tilan piristämiseen ja korjaukseen

Mistä tiedät, että on aika tilata kylpyhuoneremontti? Kun laatoitukset ja värimaailma ovat vuosikymmenen takaa, kalusteet jo vanhoja ja pinnat yksinkertaisesti kyllästyttävät. Taustalla voi olla myös korjaustarve kodin turvallisuuden ja vesivahinkojen estämisen vuoksi. Mahdolliset halkeamat, vuodot ja muut rikkoutuneet kohdat kannattaa tarkastuttaa aina ammattilaisella.

Lännen-Laatupinta keskustelee mielellään kanssasi kylpyhuoneremonttiratkaisuista ja tekee tarvittaessa arviointikäynnin. Läpinäkyvät tarjoukset ja selkeät kulurakenteet ovat palvelumme lähtökohta.

Kylpyhuoneremontti nostaa myös asuntosi arvoa, jolloin hyödyt remontista konkreettisesti jälleenmyynnin yhteydessä. Jos mielessä on pitkäaikainen asuminen, kannattaa kylpyhuoneremontti myös silloin, sillä se kasvattaa aidosti asumisviihtyvyyttäsi.

Paranna kylpyhuonettasi nanopinnoituksella!

Lue lisää

Ennen ja jälkeen

Ota yhteyttä kylpyhuone­remontteihin liittyen.

Täytä yhteydenottolomake veloituksetta, tämä ei sido sinua mihinkään.

Voit hyödyntää työstämme myös kotitalous­vähennyksen.

Lue lisää

Takuulla turvallinen ja vaivaton

Laadukkaan ja asiakaslähtöisen palvelumme avainsanoja ovat tarjoamamme takuu, molemminpuolinen turvallisuus ja vaivaton ote tekemiseen. Rakennusalan töissä takuulla on suuri merkitys, mutta takuu toteutuu vain silloin, kun yritys toimii vastuullisesti ja on halukas hoitamaan velvoitteensa myös vikojen ilmetessä.

Työt takuulla

Työllämme on aina takuu, josta pidämme tinkimättä kiinni. Takuun pituus riippuu tilatusta palvelusta, mutta se on aina minimissään 2-5 vuotta. Kun tilaat palvelun Lännen-Laatupinnalta, me olemme vastuussa lopputuloksesta.

Lännen-Laatupinta Turvallinen

Lännen-Laatupinta tekee sopimukset aina turvallisesti kirjallisesti, ja sopimuksessa on mainittuna kaikki ehdot, sovitut työt, takuut ja niiden pituudet, käytettävät materiaalit, sovitut aikataulut ja muut erikoisehdot. Kotitalousvähennys on laskettu valmiiksi tarjouksiin. Pidämme sopimuksesta aina kiinni. Turvallisen työn takaa myös 10 vuoden kokemuksemme alalta.

Lännen-Laatupinta Vaivattomuus

Ammattilaisen tekemä kylpyhuoneremontti kasvattaa asumisviihtyvyyttä ja ehkäisee parhaimmillaan jopa vesivahinkoja, kun vauriot voidaan havaita ajoissa. Remontoimme kylpyhuoneesi kestämään arkeasi ja vastaamaan toiveitasi.

Yhteydenotto

Kohteen kartoitus

Sopimus

Toteutustakuu