Peltikaton maalaus

Vaativat peltikattojen maalaukset ammattilaisten toteuttamina

Tiesitkö, että peltikatto on erityisen altis kaikille sään vaikutuksille ja kärsii helposti myös korroosiosta?

Yksinkertaisimmillaan korroosio tarkoittaa raudan ruostumista, ja korroosiosta kärsivä peltikatto näyttää silloin epäsiistiltä ja voi pahimmillaan johtaa mittaviin remontteihin, jos katosta pääsee esimerkiksi vettä rakenteisiin.

Jos peltikaton maalipintaan tulee vaurioita, pääsee siihen syntymään helposti ruostetta. Ruostunut peltikatto voi kulua paikoittain, minkä vuoksi se kannattaa korjata ja maalauttaa ajoissa. Näin välttyy myös yllätyskuluilta!

Ota yhteyttä

Meiltä saat myös kattoturvatuotteet asennettuna mm. kattosillat, lapetikkaat ja lumiesteet yms.

Ammattilainen huolehtii kaikista työvaiheista

Peltikaton maalaus on yleisesti tunnettu vaativana työnä, mutta kun asialle tilaa ammattilaiset, ei asiakkaan tarvitse murehtia katon käsittelemisestä. Lännen-Laatupinnalla on peltikattojen maalaamisesta yli 10 vuoden kokemus, joten voit luottaa peltikattosi kestämiseen käsittelymme jälkeen.

Onnistuneen maalaustyön edellys onkin pitkä kokemus, sillä peltikaton maalaus sisältää useita eri työvaiheita. Noudattamalla kaikkia vaiheita saamme aikaiseksi tasaisen maalipinnan ja kestävän lopputuloksen. Käytämme tiili- ja kattopuolella NowoCoatin tuotteita.

Ammattilaisemme toteuttavat taitavasti vaativienkin peltikattojen maalaukset, ja suoritamme maalaustyöt aina tarkasti ja huolellisesti pohjatöistä alkaen. Vaikka pohjatyöt, kuten ruosteen puhdistus, eivät lopulta suoranaisesti näy päälle päin, ovat ne yksi urakan tärkeimmistä vaiheista.

Ammattilaisen suorittama peltikaton maalaus suojaa katetta reilusti yli 10 vuotta.

Lännen-Laatupinnan tekemillä peltikaton maalaustöillä on viiden vuoden takuu. Saat meiltä taitavasti maalatut peltikatot Porissa, Satakunnassa ja Pirkanmaalla.

Ota yhteyttä

Selvitä maalauksen hinta

Selvitä hinta veloituksetta, tämä ei myöskään sido sinua mihinkään.
Vastaa kysymyksiin ja selvitä helposti täsmällinen hinta ilman piilokuluja.

Voit hyödyntää työstämme myös kotitalous­vähennyksen.

Lue lisää

Takuulla turvallinen ja vaivaton

Laadukkaan ja asiakaslähtöisen palvelumme avainsanoja ovat tarjoamamme takuu, molemminpuolinen turvallisuus ja vaivaton ote tekemiseen. Rakennusalan töissä takuulla on suuri merkitys, mutta takuu toteutuu vain silloin, kun yritys toimii vastuullisesti ja on halukas hoitamaan velvoitteensa myös vikojen ilmetessä.

Työt takuulla

Työllämme on aina takuu, josta pidämme tinkimättä kiinni. Takuun pituus riippuu tilatusta palvelusta, mutta se on aina minimissään 2-5 vuotta. Kun tilaat palvelun Lännen-Laatupinnalta, me olemme vastuussa lopputuloksesta.

Lännen-Laatupinta Turvallinen

Lännen-Laatupinta tekee sopimukset aina turvallisesti kirjallisesti, ja sopimuksessa on mainittuna kaikki ehdot, sovitut työt, takuut ja niiden pituudet, käytettävät materiaalit, sovitut aikataulut ja muut erikoisehdot. Kotitalousvähennys on laskettu valmiiksi tarjouksiin. Pidämme sopimuksesta aina kiinni. Turvallisen työn takaa myös 10 vuoden kokemuksemme alalta.

Lännen-Laatupinta Vaivattomuus

Ammattilaisen tekemä kylpyhuoneremontti kasvattaa asumisviihtyvyyttä ja ehkäisee parhaimmillaan jopa vesivahinkoja, kun vauriot voidaan havaita ajoissa. Remontoimme kylpyhuoneesi kestämään arkeasi ja vastaamaan toiveitasi.

Yhteydenotto

Kohteen kartoitus

Sopimus

Toteutustakuu