Remontit

Avaimet käteen -remonttipalvelut nopeasti alan ammattilaisilta

Lännen-Laatupinta on monipuolinen alansa kokeneiden ammattilaisten remonttiyritys, joka remontoi kiinteistösi lattiasta kattoon kirjaimellisesti.

Suoritamme kaikki kodin pintaremontit, laatoitukset, WC:iden ja kylpyhuoneiden saneeraukset, niihin liittyvät sähkö- ja putkityöt, lattiatyöt, lattioiden asennuksen, purkamisen ja pinnoituksen sekä tapetoinnin, maalauksen ja kaikki muut pintakäsittelyt toiveiden mukaisesti. Olemme käytettävissäsi myös peruskorjaukseen.

Lännen-Laatupinnan remonttipalvelut

  • Kaikki kodin pintaremontit
  • Laatoitukset
  • WC- ja kylpyhuonesaneeraukset sähkö- ja putkityöt sisältäen
  • Sertifioidut vedeneristykset
  • Lattiatyöt asennuksineen, purku ja pinnoitus tarpeen mukaan
  • Tapetointi- ja maalaustyöt sekä muu pintakäsittely seinille
  • Kylpyhuoneremontit ja kylpyhuoneen nanopinnoitukset

Mitä "avaimet käteen" tarkoittaa?

Olipa mielessäsi mikä remonttipalvelu tahansa, teemme sen avaimet käteen -periaatteella, joka on asiakaslähtöisen toimintamme perusarvo. Emme tee töitä puoliteholla tai jätä sitä puolitiehen. Hoidamme kaiken alusta loppuun siten, että tilat ovat valmiit käytettäviksi.

Tapetointi kohottaa kodin ilmettä vaivatta

Kaatuvatko seinät päälle? Onko huoneen yleisilme nuhjuinen? Siisti tapetti piristää vanhankin talon ilmettä ja loihtii tarvittaessa kokonaan uuden ilmeen. Aina ei tarvitse ryhtyä suureen remonttiin, sillä pelkkä tapetointi vaikuttaa paljon kodin yleisilmeeseen.

Ammattilaisen tekemät tapetoinnit takaavat myös hyvän suojan seinärakenteille. Teemme kaikenkokoisia tapetointiurakointeja koko talon tapetoinnista tehosteseiniin Porissa, koko Satakunnassa ja Pirkanmaalla.

Tapettivalikoimamme on laaja, ja kehitämme valikomaamme asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Tapetoinnin hintaan vaikuttaa pohjatöiden laajuus, tapetointavien alueiden pinta-ala ja lukumäärä sekä materiaalivalinta. Lännen-Laatupinta auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivat materiaalit ja antaa aina tarkasti eritellyn tarjouksen.

​​​​​​​

Kustannus­tehokkaat sisämaalaukset joka kotiin ja kiinteistöön

Kun koti kaipaa pientä piristystä tai kulunut seinä pintakorjausta, voit luottaa ammattilaisen tekemään maalaustyöhön. Se kestää niin kulutusta kuin aikaa.

Lännen-Laatupinnalla on vuosien kokemus maalaustöistä sisällä ja ulkona. Julkisivumaalausten lisäksi olemme kohottaneet kotien yleisilmeitä monipuolisilla maalauksilla. Maalaamme myös portaat!

Kuten kaikissa töissä, suoritamme maalaustehtävien pohjatyöt äärimmäisen tarkasti, ja teemme työn aina aikataulussa.

Kaikilla tekemillämme töillä on takuu.

Ilmainen kuntokartoitus osana reilua palvelua

Meille Lännen-Laatupinnalla on ensiarvoisen tärkeää, että asiointi kanssamme on sujuvaa ja mieluisaa. Siksi olemme tavoittettavissa hyvin ja kerromme aina läpinäkyvästi urakan kulusta.
Kun asiakas ottaa meihin ensimmäisen kerran yhteyttä, käymme yhdesslä läpi palvelutoiveet ja -tarpeet. Teemme maksuttoman kuntokartoituksen osana arviointikäyntiä. Saatuamme kattavan kuvan halutusta lopputuloksesta teemme yksityiskohtaisen sopimuksen, joka takaa hyvän mielen molemmille ja varmasti onnistuneen lopputuloksen. Sopimukseen kirjaamme aina aikataulun, hinnan ja materiaalit, ja palveluumme kuuluu aina kohteen suojaus, vanhan materiaalin vieminen pois ja loppusiivous.

Työllämme on aina takuu.

Lännen-Laatupinta Oy:n remonttipalvelut on saatavilla Porissa ja muualla Satakunnassa sekä Pirkanmaalla. Selvitämme mielellämme etukäteen sinulle remontin hinnan, eikä se sido sinua vielä mihinkään.

Ota yhteyttä, niin pääsemme antamaan sinulle tarjouksen toivomastasi remonttipalvelusta. Räätälöimme myös tarvittaessa sopivan palvelukokonaisuuden valikoimastamme.

Jätä meille viesti yhteydenottolomakkeella tai soita numeroon 041 318 2957.

Mitä remontti tulee maksamaan?

Selvitä käsittelyn hinta veloituksetta, tämä ei myöskään sido sinua mihinkään

Voit hyödyntää työstämme myös kotitalous­vähennyksen.

Lue lisää

Takuulla turvallinen ja vaivaton

Laadukkaan ja asiakaslähtöisen palvelumme avainsanoja ovat tarjoamamme takuu, molemminpuolinen turvallisuus ja vaivaton ote tekemiseen. Rakennusalan töissä takuulla on suuri merkitys, mutta takuu toteutuu vain silloin, kun yritys toimii vastuullisesti ja on halukas hoitamaan velvoitteensa myös vikojen ilmetessä.

Työt takuulla

Työllämme on aina takuu, josta pidämme tinkimättä kiinni. Takuun pituus riippuu tilatusta palvelusta, mutta se on aina minimissään 2-5 vuotta. Kun tilaat palvelun Lännen-Laatupinnalta, me olemme vastuussa lopputuloksesta.

Lännen-Laatupinta Turvallinen

Lännen-Laatupinta tekee sopimukset aina turvallisesti kirjallisesti, ja sopimuksessa on mainittuna kaikki ehdot, sovitut työt, takuut ja niiden pituudet, käytettävät materiaalit, sovitut aikataulut ja muut erikoisehdot. Kotitalousvähennys on laskettu valmiiksi tarjouksiin. Pidämme sopimuksesta aina kiinni. Turvallisen työn takaa myös 10 vuoden kokemuksemme alalta.

Lännen-Laatupinta Vaivattomuus

Ammattilaisen tekemä kylpyhuoneremontti kasvattaa asumisviihtyvyyttä ja ehkäisee parhaimmillaan jopa vesivahinkoja, kun vauriot voidaan havaita ajoissa. Remontoimme kylpyhuoneesi kestämään arkeasi ja vastaamaan toiveitasi.

Yhteydenotto

Kohteen kartoitus

Sopimus

Toteutustakuu