Tiilikaton pinnoitus

Vuosia ja kulutusta kestävät katot ilman suurta remonttia

Vältä yllättävät kattoremonttilaskut hoitamalla kattosi uuteen uskoon ja suojaan pakkaselta ja vedeltä!

Tiedätkö, mistä tunnistaa heikkokuntoisen tiilikaton? Hoitamaton tiilikatto on sammaloitunut, hauras ja pahimmillaan vaurioitunut katto imee vettä sisäänsä.

Lännen-Laatupinta Oy on erikoistunut tiilikattojen huoltoihin sekä pinnoituksiin. Ennen pinnoitusta katto pestään huolellisesti ja turvallisuusmääräyksiä noudattaen, minkä jälkeen katolle levitetään tarkasti sammaleenestoaine. Käytämme laadukkaita pinnoitusaineita, jotka takaavat katolle pitkän elinkaaren ilman kalliita remontteja.

Toteutamme myös tiilikattojen kyllästeainekäsittelyt!

Ota yhteyttä

Meiltä saat myös kattoturvatuotteet asennettuna mm. kattosillat, lapetikkaat ja lumiesteet yms.

Perusteelliset pinnoitustyöt

Ennen pesua aluskate ja läpiviennit tarkistetaan sekä paikataan, ja pesun jälkeen katolle levitetään sammaleenestoaine. Tiilikatto maalataan kahdesti, ja pohjamaalauksen jälkeen kattoon maalataan paksu kulutuspinta, joka kestää vaihtelevia sääolosuhteita.

Suojaamme aina pihapiirin ja rakennuksen huolellisesti. Kaikkiin töihimme kuuluu aina loppusiivous, jonka jälkeen teemme yhdessä asiakkaan kanssa lopputarkastuksen, sillä meille on ensiarvoisen tärkeää, että sinä olet tyytyväinen ostamaasi palveluun ja siksi esittelemme mielellämme lopputuloksen perusteellisesti sinulle ennen lähtöämme.

Tiilikaton pinnoitus on oiva valinta silloin, kun haluat nopeita ja verrattain edullisia ratkaisuja katon elinkaaren pidentämiseksi. Pinnoitettu tiilikaton suoja on yhtä hyvä kuin kokonaan uuden katon.

Tiilikattojen pinnoitustöillä on viiden vuoden takuu.

Lännen-Laatupinta suorittaa tiilikattojen pinnoitukset Porissa, muualla Satakunnassa ja Pirkanmaalla.

Ota yhteyttä

Selvitä pinnoituksen hinta

Selvitä hinta veloituksetta, tämä ei myöskään sido sinua mihinkään.
Vastaa kysymyksiin ja selvitä helposti täsmällinen hinta ilman piilokuluja.   

Voit hyödyntää työstämme myös kotitalous­vähennyksen.

Lue lisää

Takuulla turvallinen ja vaivaton

Laadukkaan ja asiakaslähtöisen palvelumme avainsanoja ovat tarjoamamme takuu, molemminpuolinen turvallisuus ja vaivaton ote tekemiseen. Rakennusalan töissä takuulla on suuri merkitys, mutta takuu toteutuu vain silloin, kun yritys toimii vastuullisesti ja on halukas hoitamaan velvoitteensa myös vikojen ilmetessä.

Työt takuulla

Työllämme on aina takuu, josta pidämme tinkimättä kiinni. Takuun pituus riippuu tilatusta palvelusta, mutta se on aina minimissään 2-5 vuotta. Kun tilaat palvelun Lännen-Laatupinnalta, me olemme vastuussa lopputuloksesta.

Lännen-Laatupinta Turvallinen

Lännen-Laatupinta tekee sopimukset aina turvallisesti kirjallisesti, ja sopimuksessa on mainittuna kaikki ehdot, sovitut työt, takuut ja niiden pituudet, käytettävät materiaalit, sovitut aikataulut ja muut erikoisehdot. Kotitalousvähennys on laskettu valmiiksi tarjouksiin. Pidämme sopimuksesta aina kiinni. Turvallisen työn takaa myös 10 vuoden kokemuksemme alalta.

Lännen-Laatupinta Vaivattomuus

Ammattilaisen tekemä kylpyhuoneremontti kasvattaa asumisviihtyvyyttä ja ehkäisee parhaimmillaan jopa vesivahinkoja, kun vauriot voidaan havaita ajoissa. Remontoimme kylpyhuoneesi kestämään arkeasi ja vastaamaan toiveitasi.

Yhteydenotto

Kohteen kartoitus

Sopimus

Toteutustakuu