Ulkoverhousremontti

Ulkoverhousremontit Porista koko Satakuntaan ja Pirkanmaalle

Uusi, hienompi ilme talolle ja samalla kertaa lisää asumiseen viihtyisyyttä

Jätä ulkoverhousremontti ammattilaiselle, niin jäljestä tulee varmasti kestävä ja kaunis! Ota siis meihin yhteyttä, jos talosi:

  • ulkoseinien maalipinta ja materiaali alkavat olla huonokuntoisia
  • tuntuu vetoisalta eli lisäeristys olisi tarpeen
  • ikkuna- ja oviremontti alkaa olla paikallaan
  • vanha ulkoverhousmateriaali ei miellytä ja haluat vaihtaa sen toisenlaiseen, kuten puuhun (jotkut vanhat materiaalit eivät ole edes huollettavissa, kuten pelti tai mineriitti)
  • arvo kaipaa nostetta
  • energiatehokkuus voisi olla parempi ja lämmityslasku pienempi.

Temme tällaiset ulkoverhousremontit Porista Raumalle, Ulvilaan ja koko Satakuntaan, Tampereelle sekä muualle Pirkanmaalle. Tilaa meidät katsastamaan talosi tilanne, niin mietitään yhteistuumin toiveistasi käsin, millainen kunnostus olisi paras mahdollinen.

Joskus voi nimittäin olla niin, että pelkkä julkisivumaalaus riittää, joskus taas saatetaan tarvita isompaa korjausta. Meiltä hoituu tarvittaessa koko ulkoverhouksen uusiminen lattiasta yläpohjaan. 

Ota yhteyttä

Ulkoverhousremontti kauniilla puuverhoilulla

Omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai muun kohteen. Me hoidamme kaiken, mitä kaunis, valitsemasi sävyinen verhoilu pysty- tai vaakasuuntaan asennettuna vaatii. Käyttämämme laudat ovat kotimaista kuusipuuta ja ne huolehtivat kotisi hienosta ilmeestä, mutta myös suojasta, jota julkisivun pitää pystyä talolle tarjoamaan. 

Ulkovuoriremontti ei vie meiltä kauaa aikaa, sen kesto on noin 2-3 viikkoa, ja se sallii asumisen kodissasi koko remontin ajan. Kysy lisää tai pyydä suoraan meiltä tarjous, jos ulkoverhousremontti alkaa olla ajankohtaista. 

Ota yhteyttä

 

Lännen-Laatupinta tietää oikeat asennustavat

Ja siksi ulkoverhousremontit onnistuvat meidän käsissämme. On esimerkiksi tiedettävä, että vanhoissa taloissa kodin rakenteet on jätettävä hengittäviksi, uudempiin taloihin tulevia eristeitä ei voi välttämättä käyttää vanhemmissa taloissa ja hirsitalo voi vaatia aivan erilaiset materiaalit sekä asennustavat kuin kivirunkoinen talo. 

Tilaa ulkoverhouksen remontointi porilaisella ammattilaisen ahkeralla asenteella kautta Satakunnan tai aina naapuriin Pirkanmaalle asti!

Ota yhteyttä

Tilaa palvelumme

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.

Voit hyödyntää työstämme myös kotitalous­vähennyksen.

Lue lisää

Takuulla turvallinen ja vaivaton

Laadukkaan ja asiakaslähtöisen palvelumme avainsanoja ovat tarjoamamme takuu, molemminpuolinen turvallisuus ja vaivaton ote tekemiseen. Rakennusalan töissä takuulla on suuri merkitys, mutta takuu toteutuu vain silloin, kun yritys toimii vastuullisesti ja on halukas hoitamaan velvoitteensa myös vikojen ilmetessä.

Työt takuulla

Työllämme on aina takuu, josta pidämme tinkimättä kiinni. Takuun pituus riippuu tilatusta palvelusta, mutta se on aina minimissään 2-5 vuotta. Kun tilaat palvelun Lännen-Laatupinnalta, me olemme vastuussa lopputuloksesta.

Lännen-Laatupinta Turvallinen

Lännen-Laatupinta tekee sopimukset aina turvallisesti kirjallisesti, ja sopimuksessa on mainittuna kaikki ehdot, sovitut työt, takuut ja niiden pituudet, käytettävät materiaalit, sovitut aikataulut ja muut erikoisehdot. Kotitalousvähennys on laskettu valmiiksi tarjouksiin. Pidämme sopimuksesta aina kiinni. Turvallisen työn takaa myös 10 vuoden kokemuksemme alalta.

Lännen-Laatupinta Vaivattomuus

Ammattilaisen tekemä kylpyhuoneremontti kasvattaa asumisviihtyvyyttä ja ehkäisee parhaimmillaan jopa vesivahinkoja, kun vauriot voidaan havaita ajoissa. Remontoimme kylpyhuoneesi kestämään arkeasi ja vastaamaan toiveitasi.

Yhteydenotto

Kohteen kartoitus

Sopimus

Toteutustakuu