Miksi valita meidät?

Työt takuulla

Mitä tämä sinulle merkitsee? Takuulla on iso merkitys, mutta vain silloin kun yritys toimii vastuullisesti ja on halukas hoitamaan velvoitteensa. Työllämme on aina takuu, oikea takuu josta myös pidetään kiinni. Takuu riippuu tilatusta palvelusta, mutta se on aina minimissään 2-5 vuotta. Kun tilaat palvelun meiltä, me olemme vastuussa lopputuloksesta.

Turvallinen

Sopimus on aina turvallisesti kirjallinen, sopimuksessa on kaikki sopimusehdot, sovitut työt, takuut, materiaalit, aikataulut sekä muut erikoisehdot. Kotitalousvähennys on valmiiksi laskettu. Sopimuksesta myös pidetään kiinni, mikäli asia on sovittu se myös pitää. Lisäksi meillä on tekemistämme töistä 10- vuoden kokemus.

Vaivattomuus

Meidän kanssa asioiminen on tehty helpoksi ja teille mieluisaksi. Jokaiseen urakkaan kuuluu kohteen suojaus, jätteiden poisvienti sekä loppusiivous. Paikat pidetään siistinä ja työt tehdään huolellisesti. Olet aina ajantasalla omasta kohteestasi. 


Lännen Laatupinta Oy on pinnoitus, maalaus sekä remonttipalveluita tarjoava yritys 10 vuoden kokemuksella. Suurimmat osaamisalamme ovat pinnoitustyöt, sisäremontit, hormisaneeraus sekä kaikki maalaustyöt.

Alueemme on Satakunta, Pirkanmaa, Varsinais-suomi, Etelä-Pohjanmaan.