Yritys

Laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua kaikissa remonttitöissä

Lännen-Laatupinta on porilainen remontti- ja maalausyritys, joka laadusta vastaavat pitkän kokemuksen hankkineet ammattilaiset.

Lännen-Laatupinta Oy toimii Porissa ja muun Satakunnan alueella sekä Pirkanmaalla.

Ammattilaiset asiallasi remonteissa, maalaustöissä ja pinnoituksissa

Lännen-Laatupinta Oy on Luotettava Kumppani.

Lännen-Laatupinta Oy

Y-tunnus: 3132739-9
myynti@lannenlaatupinta.fi
Puh. 041 318 2957

Kartanontie 47, 28430 Pori

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Voit hyödyntää työstämme myös kotitalous­vähennyksen.

Lue lisää

Takuulla turvallinen ja vaivaton

Laadukkaan ja asiakaslähtöisen palvelumme avainsanoja ovat tarjoamamme takuu, molemminpuolinen turvallisuus ja vaivaton ote tekemiseen. Rakennusalan töissä takuulla on suuri merkitys, mutta takuu toteutuu vain silloin, kun yritys toimii vastuullisesti ja on halukas hoitamaan velvoitteensa myös vikojen ilmetessä.

Työt takuulla

Työllämme on aina takuu, josta pidämme tinkimättä kiinni. Takuun pituus riippuu tilatusta palvelusta, mutta se on aina minimissään 2-5 vuotta. Kun tilaat palvelun Lännen-Laatupinnalta, me olemme vastuussa lopputuloksesta.

Lännen-Laatupinta Turvallinen

Lännen-Laatupinta tekee sopimukset aina turvallisesti kirjallisesti, ja sopimuksessa on mainittuna kaikki ehdot, sovitut työt, takuut ja niiden pituudet, käytettävät materiaalit, sovitut aikataulut ja muut erikoisehdot. Kotitalousvähennys on laskettu valmiiksi tarjouksiin. Pidämme sopimuksesta aina kiinni. Turvallisen työn takaa myös 10 vuoden kokemuksemme alalta.

Lännen-Laatupinta Vaivattomuus

Ammattilaisen tekemä kylpyhuoneremontti kasvattaa asumisviihtyvyyttä ja ehkäisee parhaimmillaan jopa vesivahinkoja, kun vauriot voidaan havaita ajoissa. Remontoimme kylpyhuoneesi kestämään arkeasi ja vastaamaan toiveitasi.

Yhteydenotto

Kohteen kartoitus

Sopimus

Toteutustakuu